Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ni vinner inget utan honom, era j–vlar!”

Foto: GWENDOLINE LE GOFF / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: LIEWIG CHRISTIAN/ABACA / LIEWIG CHRISTIAN/ABACA STELLA PICTURES
Foto: Instagram

PSG-fansen riktade sin ilska mot Neymar under helgens ligapremiär mot Nimes. 

Nu går stjärnans lillasyster till motattack. 

– Ni kommer inte vinna något utan honom, era jävlar, skriver Rafaella Santos på Twitter. 

Neymar har gjort det mesta under sommaren för att få lämna Frankrike och Paris Saint-Germain, men inte lyckats. Stjärnan har bland annat blivit vägrat att träna och samtidigt blivit osams med PSG:s sportchef Leonardo. 

Sportchefen har sagt till AFP att Parisklubben ”inte är redo att ge sitt tillstånd” till en flytt från PSG och under helgens ligapremiär mot Nimes fanns inte Neymar med i truppen. 

Delade ut broschyrer

Hans beteende har dock inte uppskattats av Paris-fansen. Under helgens ligapremiär visade de sitt missnöje med flera banderoller. På en banderoll ska det ha stått ”Neymar, casse toi”, vilket på svenska blir: ”Neymar, stick härifrån”.  

Spanska AS skriver även att en supportergrupp delat ut broschyrer där brasilianaren beskrevs som ”den mest vidriga spelaren i PSG:s historia”.

Foto: Instagram

Rasar på Twitter

Den franska dagstidningen La Parisien ska ha intervjuat fans utanför arenan där flera av dem visade sin ilska mot Neymar som kom till Paris för två år sedan. 

Beteendet från fansen har upprört Neymars syster Rafaella Santos. På Twitter skriver hon:

”Vilka vidriga och och respektlösa människor ni är. Ni önskar att ni fortfarande hade min broder i erat lag. Ni kommer inte vinna något utan honom, era jävlar”, skrev hon på Twitter enligt AS.  

Santos konto har nu blivit avstängt. PSG vann premiären med 3–0. 

 

LÄS MER: Tumult efter Juventus match på Friends - Ronaldo ”skräckslagen” 

LÄS MER: Lindelöf och Maguire hyllas: ”Nya Vidic och Ferdinand” 

LÄS MER: Medelålderspar får fängelse efter dödsbild på Emiliano Sala 

https://twitter.com/Jon_LeGossip/status/1160633162202001409?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1160633162202001409&ref_url=https%3A%2F%2Fen.as.com%2Fen%2F2019%2F08%2F12%2Ffootball%2F1565607243_667387.html