Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nästa vändning: Det blir ingen jätteaffär

Foto: PHILIPPE LECOEUR / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: PHILIPPE LECOEUR / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Turerna har varit många.

Men det ser inte ut att bli någon flytt till Barcelona för Neymar.

Storstjärnan ska ha sagt till sina närmaste och de respektive klubbarna att han stannar i PSG säsongen ut, skriver L’Équipe. 

Neymars eventuella flytt från Paris Saint-Germain till Barcelona har haft så många vändningar, under två månaders tid, att det är svårt att säga hur många gånger han varit ”klar” för en katalansk återkomst.

Efter PSG:s seger mot Metz under fredagskvällen uttalade sig sportchefen Leonardo.

Och han uteslöt inte en affär med Barça.

– Om det kommer bli några fler förhandlingar? Det beror på Barça. De måste komma in med ett nytt bud. Vi har inte gett dem någon deadline, men det finns ju en tydlig deadline då transferfönstret stänger den andra september.

Enligt uppgifter i Frankrike ska Barcelona ha frågat PSG om de kunde få låna Neymar under säsongen, för att sen köpa loss honom nästa säsong för 1,9 miljarder kronor. Ett förslag som uppenbarligen nobbades.


FÅ BÄST KOLL! Följ PSG – direkt i Messenger 


Neymars beslut: Stannar i PSG

Den brasilianske 27-åringen lämnade Barcelona för PSG sommaren 2017 och blev tidernas dyraste (2,2 miljarder kronor) på köpet. Sen dess har han ständigt kopplats ihop med en flytt tillbaka till Spanien.

Anledning: Han uppges vantrivas i den franska huvudstadsklubben.

Men det blev ingen flytt till Real Madrid.

Och inte ser det ut att bli någon tillbaka till Barcelona heller.

För under lördagskvällen skriver L'Équipe att Neymar insett att loppet är kört och att brassen har meddelat sin familj och respektive klubbar att han har bestämt sig för att stanna i PSG över säsongen 2019/2020.


FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger