Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det smärtar mig och jag gråter konstant”

Foto: JB AUTISSIER VIA WWW.IMAGO-IMAGES. / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Mardrömsbesked för PSG. 

Neymar är skadad. 

Brassestjärnan blir borta en månad och missar därmed Champions League-avgörandet mot Barcelona. 

”Jag gråter konstant”, skriver 29-åringen på Instagram. 

Neymar har haft en stark säsong med PSG och förlängde sitt kontrakt med storklubben så sent som för en vecka sedan. Det nya avtalet sträcker sig över de kommande fyra åren. 

Under gårdagens match mot Caen i franska cupen åkte 29-åringen på en skada och tvingades till ett byte i den andra halvleken. 

Systern fyller år 11 mars

Rapporterna efteråt var positiva och det mesta talade för att det inte var så allvarlig skada. 

Men nu kommer ett bakslag. 

Enligt franska stortidningen L'Équipe kommer han vara borta upp till fyra veckor. Det innebär att han missar Champions League-matcherna mot forna klubben Barcelona. Giganterna ställs mot varandra på tisdag nästa vecka i den första matchen. Returen spelas 10 mars. 

”Än en gång blir jag stoppad från att göra det jag älskar mest i livet. Oftast slutar mina dribblingar med att jag får en smäll, vilket får mig att känna obekväm. Jag vet inte om problemet ligger hos mig, men det gör mig väldigt ledsen. Det gör mig ledsen att höra att jag filmar, är en ”crybaby” och ”bortskämd. Det smärtar mig och jag gråter konstant, skriver 29-åringen på Instagram.

Neymars skada kommer bara en månad före systerns födelsedag. Hon fyller år 11 mars och det är också ett datum som storstjärnan fem år i rad gjort sig otillgänglig för spel, i båda Barcelona och PSG. 

https://www.instagram.com/p/CLKKZHygVGg/?utm_source=ig_embed