Mauricio Pochettino rasar mot fansen i PSG efter buropen

Foto: CHRISTIAN HARTMANN / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JOHN SPENCER/SIPA/SHUTTERSTOCK / JOHN SPENCER/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

PSG är utskällt och utbuat av de egna fansen – trots ligatiteln.

Nu ryter tränaren Mauricio Pochettino till mot buropen riktade mot Leo Messi.

– De här sakerna är svåra att acceptera, säger han till ESPN.

Paris Saint-Germain är en klubb långt ifrån harmoni trots att laget säkrade titeln i Ligue 1 i överlägsen stil i helgen.

I stället för att fira med laget inne på Parc des Princes samlades ett stort gäng supportrar utanför arenan där de skanderade sitt missnöje mot ledningen och vissa av spelarna. 

Missnöjet har pyrt under stora delar av säsongen och blossat upp ordentligt efter att PSG åkte ur Champions League mot Real Madrid – trots att flera stjärnnamn värvats in inför den här säsongen.

Det största av dem, Leo Messi, blev själv måltavla för burop inne på arenan i lördagens möte med Lens.

Det får nu tränaren Mauricio Pochettino att reagera kraftigt. I en intervju med argentinska ESPN ryter han till mot de egna fansen.

– Buropen mot Messi? Det är otroligt. De här sakerna är svåra att acceptera. Det är en svår situation att föreställa sig och jag kan inte förstå det, säger han till sajten enligt Mirror och fortsätter:

– Speciellt med tanke på Messis storhet, vad han ger och fortsätter att ge till fotbollen.

Uppgifter: Pochettino får sparken

Mauricio Pochettino uppges i sin tur inte bli kvar länge till som tränare för PSG. I helgen kom uppgifter i bland andra Le Parisien om att argentinaren kommer att få sparken från klubben.

Tottenhams tränare Antonio Conte har enligt samma uppgifter erbjudit sig själv att ta över som ersättare. Även Zinedine Zidane nämns, som flera gånger tidigare, som en potentiell tränare för PSG.