Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Marcelo petades av Lyon – för att ha pruttat i omklädningsrummet

Foto: ICON SPORT / BILDBYRÅN

Mittbacken Marcelo lämnade i vintras Lyon efter flera år i Ligue 1-klubben.

Nu rapporterar ESPN att han straffades av klubben redan i augusti.

Detta då han ska ha skrattat åt lagets ledare och pruttat i omklädningsrummet.

Den 34-årige brassen Marcelo spenderade fyra och ett halvt år i Lyon. Dessutom skrev han inför årets säsong på ett nytt kontrakt med klubben.

Men under säsongen stod det klart att hans tid i klubben kommit till sitt slut. Detta då han i stället var klar för spel i Ligue 1-konkurrenten Bordeaux. 

Nu rapporterar ESPN om en av anledningarna till att Marcelos lämnade Lyon.

Han ska nämligen ha lämnats utanför laget efter ligamötet med Angers som slutade med en 3–0-förlust. Detta till följd av att han ska ha pruttat(!) och skrattat för mycket i omklädningsrummet.

Tillrättavisades för ”olämpligt beteende”

Han ska även ha suttit och skrattat samtidigt som lagkaptenen Leo Dubois pratade inför resten av truppen i samband med matchen. Det ska inte ha fallit väl ut hos tränaren Peter Bosz och sportdirektören Juninho.

Marcelo ska då ha blivit tillrättavisad av klubben och petad från A-laget för att ha just pruttat i omklädningsrummet och skrattat runt ledarna för klubben enligt källor till ESPN.

Klubben ska ha kallat det Marcelo gjorde i samband med matchen, som spelades den 15 augusti, för ”olämpligt beteende”. Sedan bröt han som bekant kontraktet i januari för att gå till Bordeaux.

Som det ser ut kommer Bordeaux dock att åka ur Ligue 1 när det återstår två matcher av säsongen.

Ur arkivet: Stormatchen mellan Lyon och Marseille avbruten