Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Livet är inte så himla jobbigt för Neymar...”

Foto: LIONEL URMAN / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Neymar blev kvar trots allt i PSG. 

Under lördagen kan han göra säsongsdebut i ligaspelet – och inför matchen pikar tränaren Thomas Tuchel stjärnan: 

– Livet är inte så jobbigt för Neymar. Att spela och bo i Paris är inte så jobbigt.

Under sommarens transferfönster florerade flertalet rykten kring brasilianske stjärnan Neymar. 

Mycket pekade på att Paris Saint-Germain-spelaren skulle flytta till Spanien då han kopplades samman med såväl Barcelona som Real Madrid. 

Anfallaren har ännu inte spelat någon av de inledande matcherna i Ligue 1 men i lördagens match mot Strasbourg kan han göra säsongsdebut. 

– Jag är övertygad om att han kommer att göra allt för att hjälpa oss att nå våra mål. Första av allt, att vinna här, säger tränare Thomas Tuchel inför matchen enligt Sky Sports. 

”Det är livet”

Vidare pratar Tuchel om sommarens transferdramatik.

Men även att han inte kan kontrollera PSG-fansens reaktioner på hur Neymar öppet berättade om att han ville lämna. Samt att han sårade fansen genom att använda en Champinons League-match – som PSG förlorade mot Barça från 2017. 

– Det har inte varit lätt för honom, men nu är det bestämt. Det är livet. Vi behöver fortfarande prata om saker med varandra men det är upp till mig att hitta den rätta balansen. 

Sist men inte minst skickar Thomas Tuchel en pik till stjärnspelaren.

– Livet är inte så jobbigt för Neymar. Att spela och bo i Paris är inte så jobbigt. Om vi ska diskutera hans pappa, mamma, eller Barcelona, vidare så kommer vi att tappa det helt. Nu är allt bestämt.