Foto: Alex GrimmFoto: Alex Grimm
 Foto: Alex Grimm
Foto: Czarek SokolowskiFoto: Czarek Sokolowski
 Foto: Czarek Sokolowski

Lewandowskis agent om alla PSG-rykten

Publicerad

Robert Lewandowski har kopplats ihop med en rad storklubbar i januari, däribland PSG.

Men enligt hans agent Cezary Kucharski så är det inte mycket som talar för att den polska anfallaren går till Paris.

– Jag har inte pratat med PSG, säger han enligt Le Parisien.

Robert Lewandowski är - i vanlig ordning - stekhet. Bayern Münchens polska anfallare är en av Europas bästa målgörare och är därför inte helt oväntat högt upp på många lags önskelista.

Under januarifönstret så intensifierades ryktena kring Lewandowski då det spekulerades i att han ville lämna Bayern samtidigt som tränaren Pep Guardiola.

En av de klubbar som sades ligga närmast Lewandowski var PSG - men just nu ser det inte som att det blir någon flytt för honom.

"Ingenting behöver hända"

Hans agent Cezary Kucharski dementerar att han ska ha pratat med Parislaget.

– Jag har inte pratat med PSG. De engelska medierna skriver att han är på väg till engelska klubbar, franska medier till franska klubbar, spanska medier till Real Madrid och italienska medier till Juventus. I alla länder kopplas Robert ihop med stora klubbar, men i dagsläget spelar han i ett lag som passar honom bra och ingenting behöver hända, säger han enligt Le Parisien.

Zlatan kan lämna

Ett bakslag för PSG som än så länge inte förlängt med Zlatan Ibrahimovic, vars kontrakt går ut efter säsongen. Om de inte kan förlänga med svensken så kan de alltså tvingas leta annorstädes för en ersättare.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag