Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ilskan mot Neymar avslöjas av klippet

Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK / CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Världsstjärnor på varje position, åtta raka segrar och serieledning.

Allt borde vara frid och fröjd i Paris Saint-Germain.

Men så är det inte.

I ett klipp som sprids från 2-0 segern mot Montpellier riktar Kylian Mbappé hård kritik mot anfallspartnern Neymar.

– Den idioten passar aldrig mig, säger Mbappé i klippet enligt Marca

Paris Saint-Germain tog sin åttonde raka seger i Ligue 1 på lördagskvällen. PSG vann med 2-0 hemma mot Montpellier efter mål av Idrissa Gueye och Julian Draxler.

Dagen efter trepoängaren är det dock inte Gueyes drömmål eller Julian Draxlers fullträff efter knappt 20 sekunder på planen som skapat rubriker. 

I rampljuset har i stället Kylian Mbappé, 22, och hans agerande på bänken i samband med 2-0 målet hamnat. Mbappé byttes ut precis innan Julian Draxler hoppade in och gjorde 2-0. Från bänken fick Mbappé se brassen Neymar servera den tyske mittfältaren med en vacker framspelning innan målet.

I ett videoklipp som nu sprids ser man hur Mbappé gestikulerar och säger något till Idrissa Gueye som sitter bredvid honom. Enligt spanska medier riktar han kritik mot Neymar. 

– Den idioten passar aldrig till mig, säger Mbappé i klippet enligt den spanska tidningen Marca. 

Kylian Mbappés ilska mot Neymar

Mbappé har nu gått mållös i fyra matcher. Neymar har i sin tur inte hittat nätet på tre matcher. 

– Jag har inga som helst tvivel på att de kommer att börja göra mål igen, säger tränaren Mauricio Pochettino om superstjärnornas sviktande målform. 

I somras ville Kylian Mbappé lämna PSG för Real Madrid. Den spanska storklubben bjöd hela två miljarder kronor för Mbappé på transferfönstrets sista dag. Ett bud som PSG enligt uppgift inte ens svarade på. Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain går ut i sommar. Då är han fri att skriva på för vilken klubb han vill gratis.