Foto: Shaun Botterill
 Foto: Shaun Botterill

Ibrahimovic röntgades – nu håller PSG andan

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic röntgade sitt skadade ben på fredagen.

Enligt PSG:s hemsida avgör de närmaste dagarna hur lång tid det tar innan Ibrahimovic är tillbaka i spel igen.

Zlatan Ibrahimovic utgick skadad när PSG besegrade Chelsea med 3-1 i det första åttondelsfinalmötet mot Chelsea.

På fredagen lämnade den franska klubben röntgenbesked: Där bekräftas att Ibrahimovic drabbats av en muskelskada i sitt lår, men enligt PSG:s hemsida står det ännu inte klart hur länge den svenske stjärnan blir borta.

Kan missa fyra veckor

Hur skadan utvecklas under de närmaste dagarna kommer ge tydligare besked kring när Ibrahimovic väntas vara tillbaka.

På torsdagen sa klubbens ägare, Nasser Al-Khelaifi, att han trodde stjärnanfallaren skulle missa minst fyra veckors spel.

Det skulle innebära att Ibrahimovic missar så väl returmatchen mot Chelsea, de två eventuella Champions League-semifinalerna samt den franska ligacupfinalen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag