Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Har inte pratat med dem – det är en lögn”

Foto: MICHEL EULER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: GWENDOLINE LE GOFF / IMAGO/PANORAMIC IMAGO SPORTFOTODIENST

Neymar, 26, uppgavs vara desperat att få flytta tillbaka till Barcelona.

Nu slår brassens pappa tillbaka.

– Vi har inte pratat med Barcelona. Det är en lögn. Hans nutid är i Paris och hans framtid är i Paris, säger Neymar Sr enligt Get French Football. 

Under vintern har flera medier skrivit att Neymar vantrivs i Paris Saint-Germain.

Under det senaste året har Neymars pappa Neymar Sr, som också fungerar som agent för sin son, uttryckt att anfallaren vill tillbaka till Spanien. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ PSG – direkt i Messenger 

 

Real Madrid har pekats ut som en ny klubbadress, men ska man tro tidningen El Mundo vill Neymar tillbaka till Barça. Enligt tidningen ska Neymars team ha ringt upp Barcelonas president Josep Maria Bartomeu vid fem tillfällen och vädjat om att värva tillbaka Neymar.

Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS BILDBYRÅN

Enligt tidningen AS ska Neymar vara besviken över sin tillvaro i Paris och ångerfull när det kommer till flytten från Barcelona.

Neymars pappa: ”Hans framtid är i PSG”

Men nu slår den brasilianske superstjärnans pappa tillbaka efter alla skriverier om sonens framtid. Enligt Neymar Sr har de där påstådda telefonsamtalen till Barcelona aldrig ägt rum.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger 

 

– Det finns två personer som för Neymars talan och det är jag och han själv. Vi har inte pratat (med Barcelona) vid något tillfälle. Det är omöjligt för en sån spelare att inte omgärdas av rykten. Men det har inte varit några samtal med Barcelona, det är en lögn. Hans nutid är i Paris och det är hans framtid också, säger han enligt Get French Football. 

Foto: ABACA / STELLA PICTURES/ABACA

Neymar Sr fortsätter:

– Samtidigt är det svårt att prata om framtiden eftersom allt kan hända i fotboll, när som helst. Men för tillfället är Neymar skadad och det är svårt. Det upprör alla som älskar fotboll och vill se honom spela. Hans första år i PSG handlade om att anpassa sig. Nu är han väldigt lycklig i Paris, bortsett från skadan.

 

 

I helgen skrev spanska - icke särskilda trovärdiga - sajten Don Balon också att Manchester United är redo med ett världsrekordbud på Neymar i sommar. Det ska handla om ett bud på sanslösa 4,4 miljarder kronor.