Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är Zlatans hypade reklamfilm med Volvo

    Här är Zlatans uppmärksammade reklamfilm - i sin helhet.

I den unika Volvo-reklamen framför den svenske landslagskaptenen den svenska nationalsången - för första gången.

- Jag gör en hyllning till Sverige, har Zlatan tidigare sagt om filmen.

Här är den. Zlatans nya reklamfilm för Volvo, i en fullängdsversion.

    För en vecka sedan bekräftade det svenska bilföretaget att de startat ett samarbete med Zlatan Ibrahimovic.

- Volvo är en del av en global värld, men det är hemma i Sverige vi hämtar vår kraft och inspiration, sa Anders Gustafsson, VD Volvo Personbilar Sverige i en kommentar.

- Det är något vi har gemensamt med Zlatan. Därför känns det väldigt roligt att bekräfta att vi arbetar tillsammans med en hyllning till Sverige.

Och nu i kväll hade den alltså premiär.

Sjunger nationalsången

SportExpressen.se har tidigare avslöjat att Zlatan kommer sjunga nationalsången i filmen.

En version som är producerad av den världskände producenten Max Martin som är en nära vän till Zlatan.

I en intervju med DI Weekend förklarade landskapten Zlatan varför han inte brukar sjunga nationalsången inför landskamper.

- Näe. Jag har liksom ... Vad ska man säga ... Jag har valt att inte sjunga den. Det har aldrig klickat för mig. Jag är stolt över att vara svensk, absolut, jag är stolt över att vara lagkapten i landslaget. När jag kommer ut på planen vill jag ge allt. Ta landslaget så långt jag kan.

Zlatan fortsätter:

- Men när det gäller nationalsången så har det aldrig klickat för mig att sjunga den eller säga de här orden. Förrän nu. Den här nya är precis vad vi behöver. Den gamla var långtråkig. Den här går rätt in. Jag hoppas att det här kan bli den nya. På tiden att det kommer en ny. Och vem kan göra det om inte Max Martin och Zlatan Ibrahimovic.

Visar upp familjen

I filmen är Zlatans familj med och som Volvos olika "teasers" av filmen har visat handlar den också om jakt och kärleken till naturen.

- Att vara i naturen är underbart. Älgarna känner inte igen mig i alla fall och jag njuter när det är lugn och ro. Jag tänker. Ibland så tänker jag ingenting. Och ingen kräver något av mig just då, sa han i en intervju med Voetbal International, december 2013.

Zlatan har tidigare berättat om tanken med reklamfilmen i sin app "Zlatan Unplugged":

- Jag hittar lugn och inspiration i den svenska naturen. Tystnaden, vidderna och det storslagna ger mig kraft. Jag gör en hyllning till Sverige – tillsammans med Volvo.

Sätt getingbetyg på Zlatan som skådespelare i nya reklamfilmen