Foto: Eoin Mundow/Cleva Media/SportsphotoFoto: Eoin Mundow/Cleva Media/Sportsphoto
 Foto: Eoin Mundow/Cleva Media/Sportsphoto
Foto: Icon SportFoto: Icon Sport
 Foto: Icon Sport

Här är Beckhams plan för Zlatan Ibrahimovic

Publicerad

Spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovics framtid är många.

Men enligt spanska As kommer svensken återförenas med David Beckham.

Engelsmannen har svensken högst upp på önskelistan till sitt blivande MLS-lag, uppger tidningen.

Sommaren närmar sig och ett säkert vårtecken är att det spekuleras i Zlatan Ibrahimovics framtid.

Svensken sitter som bekant på ett utgående kontrakt – och turerna har varit många och snurriga de senaste dagarna.

Daily Mirror rapporterade i torsdags om att Ibrahimovic var på väg bort. Under fredagen skrev franska Yahoo – tvärtemot – att Ibrahimovic kommer att förlänga sitt kontrakt med PSG ytterligare en säsong. Svensken bemötte spekulationerna via sin app när han fick frågan: "Hur går dina egna tankar inför det viktiga beslutet om din fotbollsframtid?"

– På morgondagens match, där går mina tankar, svarade Ibrahimovic - och stod för en riktig monstermatch mot Reims.

Nu ger sig även spanska As in i karusellen kring svenskens framtid.

"Zlatan som affischnamn"

Tidningen har enligt "väl initierade källor i USA" uppgifter om hur David Beckhams blivande MLS-lag i Miami kommer att ta form. Bland annat kommer man att ha nära kontakter med Paris Saint-Germain, vilket kommer att underlätta eventuella övergångar från PSG till Miami.

Och där står det klart att affischnamnet och dragplåstret som Beckham önskar är Zlatan Ibrahimovic, skriver As.

Svensken ska vara "hörnstenen" i projektet – och Beckham önskar även att värva Thiago Motta och Thiago Silva till laget när klubben är ett fakum.

Detta kan dock komma att bli först till säsongen 2018, skriver As, vilket möjliggör för Ibrahimovic att spela ytterligare en säsong i Paris Saint-Germain.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag