Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Han är överens om personliga villkoren”

Memphis Depay öser in mål för Lyon.Foto: PHILIPPE LECOEUR VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Memphis Depay närmar sig Barcelona.

Nederländaren ska nu vara överens med klubben om sitt kontrakt.

”Memphis Depay har kommit överens om de personliga villkoren med Barcelona”, skriver den italienske silly season-gurun Fabrizio Romano på Twitter.

Memhis Depay gjorde stor succé med sitt Lyon när han var skadefri den senaste säsongen och gjorde nio mål på 13 matcher i Ligue 1. Dessutom gjorde han sex mål när Lyon gick till semifinal i Champions League.

Under den nya säsongen står han redan på tre mål efter den första matchen i Ligue 1 men nu kan han snart vara i La Liga.

Nu återstår det bara för Barcelona och Lyon att komma överens om en övergångssumma, skriver den italienske silly season-experten Fabrizio Romano.

Memphis Depay överens mer Barcelona

”Memphis Depay har kommit överens om de personliga villkoren i kontraktet efter att man tog kontakt för några dagar sedan”, skriver Romano och fortsätter:

”Men en slutgiltig överenskommelse måste fortfarande nås mellan Barça och OL – samtal pågår.”

Enligt Mundo Deportivo har Lyon satt en prislapp på 311 miljoner kronor på Depay, vars kontrakt går ut nästa sommar. Barcelona värderar honom samtidigt till någonstans mellan 200 och 250 miljoner kronor. För att få ner prislappen sägs Barcelona vara villigt att inkludera den förre Lyon-mittbacken Samuel Umtiti i affären. 

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1303654896374370304