Förlåter sin make efter skandalen

Skandalscener i ”Le Classique”
Mauro Icardi och Wanda Nara.
Foto: FEDERICO PESTELLINI VIA WWW.IMAGO-IMAGES / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Icardi på bänken mot Marseille.
Foto: FEDERICO PESTELLINI VIA WWW.IMAGO-IMAGES / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Årets största såpopera i fotbollsvärlden har fått sitt slut. 

Wanda Nara meddelar på Instagram att hon förlåtit sin make, PSG-stjärnan Mauro Icardi, efter uppgifterna om hans otrohet. 

”Jag är säker på att den tuffa tid vi går igenom nu kommer att stärka oss som par”, skriver hon. 

Mauro Icardis privatliv har varit allt annat än privat den senaste tiden, då hela fotbollsvärlden diskuterat hans eventuella otrohet. 

Det började med att Icardis fru Wanda Nara i måndags raderade alla bilder på paret på Instagram, slutade följa Icardi och la ut en bild med texten: ”Du har offrat ännu en familj”.

Hon lämnade därefter landet med parets två gemensamma barn. Icardi dök då inte upp på den efterföljande PSG-träningen, utan fick tillåtelse av klubben att resa till Milano för att prata med Wanda Nara. Det ledde till att han dessutom missade PSG:s Champions Leaguematch mot RB Leipzig. 

Enligt RMC Sport ska Icardi i desperation ha hotat med att vilja lämna PSG om han och Wanda, som dessutom är hans agent, skulle vilja skiljas.

Wanda Nara tar tillbaka Mauro Icardi

Han var dock tillbaka i truppen till helgens rivalmöte mot Marseille. 

– Han är en väldigt stark spelare, rent mentalt. Han är med i truppen i morgon och har allt stöd han vill ha från ledare och andra spelare i laget, sa PSG-tränaren Maurico Pochettino inför matchen. 

Icardi hoppade dock aldrig in, oklart om det berodde på hans privata situation eller inte, men klart är att PSG numera inte kommer behöva tänka mer på det. 

För på måndagskvällen skrev Wanda Nara på Instagram att hon förlåtit och tagit tillbaka Icardi. 

”Det som hände sårade mig djupt och varje dag bad jag Mauro om en skilsmässa. När han insåg att det inte fanns någon väg tillbaka sa han till mig att vi borde sära på oss, för att det var det enda sättet att bli av med smärtan”, skriver hon. 

Paret gick till en skilsmässoadvokat och fick alla papper påskriva, men då hände något som fick Wanda att ändra sig i sista stund. 

”Mauro skrev ett brev till mig och det var skrivet på ett sätt som ingen förr skrivit till mig. Då insåg jag att jag inte har något om jag inte får vara med honom”. 

https://www.instagram.com/p/CVdjgABNpla/?utm_source=ig_embed

Detta ligger bakom kaoset

Enligt den tyska tidningen Bild ska situationen ha uppstått när Wanda Nara ha upptäckt att Icardi skrev med modellen María Suarez. För att komma åt deras konversation ska hon ha anlitat en privatdetektiv att hacka makens telefon.

Suarez nekade först till att det hänt något mellan henne och Icardi, men i torsdags förra skrev hon ett rasande inlägg på Instagram där hon säger att hon och Icardi haft en affär efter att han ljugit för henne.

”Jag skriver bara för att stoppa alla lögner och påhittade historier. Jag har blivit en syndabock”, skrev hon enligt Marca.

Det är inte första gången paret är inblandade i en otrohetsaffär.

Wanda och Mauro Icardi började dejta under tiden som Icardi spelade i Sampdoria och vid den tidpunkten var Wanda gift med Icardis argentinske lagkamrat Maxi Lopez och det var via lagkamraten som de två kom i kontakt med varandra.

Affären innebar slutet på Lopez och Wandas relation och de skilde sig 2013 och fem månader senare gifte sig Icardi och Wanda - de har senare även tatuerat in varandras namn.

Icardi lämnade sedermera Sampdoria för Inter där han gjorde 111 mål på 188 matcher. Sedan 2019 spelar han i Paris Saint-Germain.

TV: Se Marseillefansens hån mot Lionel Messi

Hånen mot Messi i franska hatmötet