Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Förlänger: ”Väldigt rörd över stödet”

Foto: STEPHANE ALLAMAN / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CHRISTOPHE ENA / AP TT NYHETSBYRÅN

Thomas Tuchels framtid i Paris Saint-Germain har varit osäker. Men nu har den tyske tränaren förlängt sitt kontrakt med storklubben och blir kvar till den 30 juni 2021 – ett år längre än det nuvarande kontraktet.

"Det här förstärker min ambition att ta det här laget till den absoluta toppen genom hårt arbete. Jag är väldigt rörd över stödet från supportrarna och jag är säker på att det bästa ännu är framför oss", säger 45-åringen i ett uttalande.

Alexander Isaks före detta tränare i Borussia Dortmund ledde i år PSG till en komfortabel titel i den franska ligan. Men tyskens framtid i klubben har varit föremål för spekulationer efter att laget åkt ur Champions League i åttondelsfinalen mot Manchester United, brottats med usel form i ligan och förlorat cupfinalen mot Jakob Johanssons Rennes.¨

Rykten om Allegri

Den avgående Juventustränaren Max Allegri är ett av namnen som har ryktats ta över efter Tuchel – men så blir det alltså inte.

"Paris Saint-Germain är nöjd över att annonsera att Thomas Tuchel har skrivit på en kontraktsförlängning för ytterligare en säsong", säger klubben i ett uttalande.