Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fångades på bild med Zlatan – stängs nu av

Martin Castrogiovanni med Zlatan i Las Vegas.
Foto: Vice / MAX LOPES/AKM-GSI BULLS 000HJK6H

Den italienske landslagsspelaren i rugby, Martin Castrogiovanni, missade sin klubbs resa till en match – för att vara i Las Vegas. Där hamnade Castrogiovanni på bild med Zlatan Ibrahimovic som firade PSG:s cupguld.

Nu får det konsekvenser.

"Vi har bestämt oss för att stänga av Martin och kommer ta till rättsliga åtgärder", skriver italienarens klubblag Racing 92 på sin hemsida.


Gillar du fotboll? Ladda ned SportExpressens nya app och få alla fotbollsnyheter snabbast – här för iOS och här för Android.

I helgen vann Zlatan Ibrahimovics sin 29:e klubblagstitel i karriären när Paris Saint-Germain slog Lille med 2-1 i franska ligacupen. Då kände Zlatan att det var läge att fira.

Tillsammans med flera lagkamrater flög 34-åringen över till USA. Bilder som SportExpressen har fått tag på visar hur Zlatan slappnar av på det femstjärniga lyxhotellet Encore i Las Vegas.

Flerfaldig landslagsspelare för Italien

Även Martin Castrogiovanni, som har gjort 119 landskamper för Italien i rugby, var på plats – och fastnade på samma bilder.

När Castrogiovanni roade sig i Las Vegas var hans franska klubblag, Racing 92, på väg till Nottingham för att spela semifinal i Champions Cup.

Enligt L'Equipe hade Castrogiovanni fått tillåtelse att missa resan till Nottingham för att hjälpa sin familj med något som skulle kräva en resa till Argentina.

Men i stället dök den argentinskfödde italienaren upp på samma lyxhotell i Las Vegas som PSG-stjärnorna.

Nu får det konsekvenser för rugbyspelaren.

"Vi har bestämt att stänga av Martin Castrogiovanni och kommer ta till rättsliga åtgärder", skriver italienarens klubblag Racing 92 på sin hemsida.