Foto: RexFoto: Rex
 Foto: Rex
Foto: Joe Toth/Bpi/Rex ShutterstockFoto: Joe Toth/Bpi/Rex Shutterstock
 Foto: Joe Toth/Bpi/Rex Shutterstock

Eden Hazard: "Svårt att säga nej till PSG"

Publicerad

Eden Hazard har ryktats vara på väg bort från Chelsea ett tag.

Nu öppnar han för en flytt till PSG - bara dagen innan lagen möts i Champions League.

– Det skulle vara svårt att säga nej till PSG, säger Hazard till Le Parisien.

När Chelsea vann Premier League den gångna säsongen var Eden Hazard lagets kanske allra starkast lysande stjärna. Den belgiska yttern stod för flera viktiga mål och assist och hyllades som en av världens bästa spelare bakom Leo Messi och Cristiano Ronaldo.

Redan då började det florera rykten om att en rad klubbar, däribland PSG och Real Madrid, ville värva honom och trots att han haft en dålig säsong med Chelsea så har ryktena levt kvar.

Hazard har tidigare inte talat särskilt mycket om intresset runt honom, men dagen innan tisdagens CL-match mellan Chelsea och PSG så öppnar Hazard för en flytt - till just PSG.

– Det skulle vara svårt att säga nej till PSG, precis som att det skulle vara svårt att tacka nej till alla lag som kan vinna Champions League, säger han Le Parisien.

Hazard kan tänka sig Real Madrid

– PSG är ett sånt lag och för mig är att vinna Champions League mitt främsta mål. Men just nu tänker jag inte på det, fortsätter han.

Hazard nöjer sig inte med att bara öppna för en flytt till Paris under sommaren, utan säger även att han kan tänka sig att gå till Real Madrid - framför allt efter att hans barndomsidol Zinedine Zidane tog över ansvaret för laget.

– Han var min idol som spelare och jag vill jobba med de bästa tränarna i världen. Jag vet dock inte om han redan är det då han tog över Madrid först i januari.

Hazard: "Skulle kunna lämna nu"

Den 25-åriga belgaren tillägger dock att han kan tänka sig att fortsätta spela i Chelsea.

– Jag skulle kunna lämna nu i sommar, men jag tror inte det. Varje transferfönster så har folk sagt: "Eden kommer att lämna", men jag har stannat.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag