Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Det är väldigt privat, väldigt personligt"

Zlatan Ibrahimovic. Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/PANORAMIC IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: Marc Ausset Lacroix / Bestimage / STELLA PICTURES
Foto: Jacovides-Moreau / Bestimage

I en öppenhjärtig intervju med Sport & Style berättar Zlatan Ibrahimovic om hur han ser på sina söners framtid som eventuella fotbollsproffs och vilket inflytande sambon Helena Seger har på hans projekt.

Dessutom berättar den svenske stjärnan om en av sina största hobbys - nämligen att fiska.

– Jag tror att det är den mest populära aktiviteten i världen, inte bara i Sverige, säger Ibrahimovic.

Det är ännu oklart var Zlatan Ibrahimovic, som har ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain, spelar nästa säsong.

I en öppenhjärtig intervju med Sport & Style vill den svenske superstjärnan inte ge några ledtrådar om den kommande säsongen, men däremot berättar han desto mer om sina projekt på sidan av planen.

Ibrahimovic menar att han har många människor runt sig som hjälper honom med projekten, men menar att sambon Helena Seger inte är så involverad som man kan tro.

– Hon är mer en mor. Hon tar hand om vårt hem. Hon är involverad i vissa projekt men inte alla. De personer som jobbar med dessa projekt är väldigt involverade. Helena, min tjej, har bara lite inflytande, säger anfallaren.

Zlatan: "Önskar att de blir ninjor"

Ibrahimovic pratar också om sina söners framtid - och får av magasinet frågan om han vill att de ska bli fotbollsproffs.

– Sanningen är att jag önskar att de blir två ninjor. Nej seriöst, de får bli vad de vill. Men de måste alltid lära sig att respektera andra och att ha självdisciplin. Det är mina regler. Även om de fortfarande är unga pojkar och har en lång väg kvar så gör de det redan mycket bra måste jag säga, svarar stjärnan.

Han tvekar dock inte på att sönerna hade blivit bra fotbollsspelare om de hade velat.

– De lär sig fortfarande. Om de har mitt DNA så kommer de att bli bäst i världen, säger Ibrahimovic och skrattar.

Zlatan: "Det är något väldigt privat"

Anfallaren får också frågan om ifall han tror att fiske - som han själv är ett stort fan av - är en typisk svensk hobby.

– Jag tror att det är den mest populära aktiviteten i världen, inte bara i Sverige. Det är något väldigt privat, väldigt personligt. Jag gillar det enkla faktum att vara utomhus, ta mig tid att koppla av och samtidigt känna lite adrenalin genom att fiska. I dessa stunder känner jag mig verkligen som ett med naturen, svarar Ibrahimovic.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!