Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det är omöjligt att inte älska honom”

Foto: CHRISTIAN HARTMANN / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: FOUDROT EMMANUEL/ABACA / STELLA PICTURES/FOUDROT EMMANUEL/ABACA
Foto: KAI PFAFFENBACH / REUTERS BILDBYRÅN

Kylian Mbappés framtid i Paris är osäker. 

Men den 22-årige fransmannen har gått rakt in i hjärtat på PSGs tränare Mauricio Pochettino som hyllar sin spelare inför PSG:s Champions League-retur mot Bayern München.  

– Det är omöjligt att inte älska honom, säger Pochettino i en intervju med BT Sports expert Rio Ferdinand. 

PSG har läge att ta revansch för finalförlusten i somras och slå ut de regerande mästarna FC Bayern ur Champions League. Kylian Mbappé stod för två mål i det första mötet vilket gör att laget har med sig en 3-2 ledning inför mötet hemma i Paris under tisdagskvällen. 

Mbappés framfart har inte gått ombemärkt förbi och framtiden osäker för Mbappé som uttryckt att han inte känner sig uppskattad i Frankrike .  

Real Madrid har varit tydlig med sitt intresse av att värva spelaren i sommar och spelaren sägs ha nobbat en kontraktsförlängning med PSG

”Omöjligt att inte älska honom” 

PSG:s tränare Mauricio Pochettino ser däremot mer än gärna att spelaren blir kvar och sparar inte på krutet när han pratar om spelaren inför tisdagens Champions League-match.

– Han gör det (att jobba med honom) så enkelt, han är verkligen en ödmjuk och underbar kille. Det är omöjligt att inte älska honom och på planen är han otroligt, säger tränaren i en intervju med BT Sports expert Rio Ferdinand. 

Pochettino har haft framgångsrik tränarkarriär med framför allt Tottenham - innan han tog över PSG i början av året - och tränat många stora spelare. 

Trots det menar han att Mbappé sticker ut. 

– Jag tror att han är den enklaste spelaren jag har tränat under mind elva-tolv år som tränare, säger Mauricio Pochettino.  

Även världsstjärnan Neymar uttrycker sin tacksamhet gentemot Mbappé. 

– Kylian är väldigt omtänksam, alltid glad, artig och snäll mot alla. Han är en väldigt fin kille, säger Neymar till France Football.