Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bekräftat: Stjärnorna lämnar efter säsongen

Den 12 juni spelades den första fotbollsmatchen i Italien efter coronautbrottet. Milan mötte Juventus i Turin, men utan fans.
Foto: PHILIPPE LECOEUR / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Thiago Silva och Edinson Cavani lämnar PSG. 

Det bekräftar klubbens sportchef Leonardo. 

Stjärnduon har varit nyckelspelare i PSG:s framgångar de senaste åren. Edinson Cavani blev 2018 klubbens meste målgörare genom tiderna när han slog Zlatan Ibrahimovics rekord, och Silva har hyllats som en av de mest kompletta försvarsspelarna i Europa. 

De båda har suttit på utgående kontrakt, och deras framtid i klubben har varit osäkra. Nu bekräftar klubbens sportchef Leonardo att Cavani och Silva lämnar PSG gratis efter säsongen. 

– Edinson Cavani and Thiago Silva kommer lämna i slutet av säsongen. Det är bekräftat, säger Leonardo enligt Skys reporter Fabrizio Romano. 

Edinson Cavani har kopplats ihop med flera sydamerikanska klubbar, men det har även uppgetts att det finns ett intresse i La Liga för uruguayanen. 

 

Sexårige Arat har fått hyllningar från superstjärnor som Lionel Messi och följs av stora fotbollsklubbar.