Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beckhams plan: ska pendla till Paris

Foto: Charles Platiau

David Beckham väntas bli presenterad som en Paris Saint-Germain-spelare innan kvällen.

Samtidigt har hans fru Victoria och deras gemensamma barn hunnit installera sig i London – och nu skriver London Evening Standard att Beckham planerar att pendla mellan England och Paris.

Det var i början av januari som paret Beckham, David och Victoria, lämnade Los Angeles – staden som varit deras hem sedan 2007 – för att flytta till London.

Enligt Daily Mail har paret och deras familj installerat sig i en lyxvilla i södra London som ryktas vara värd 200 miljoner kronor.

Hittat skola

Dessutom har de skrivit tre av sina barn – Brooklyn, 13, Romeo, 10 och Cruz, 7 – på en privatskola, där den årliga avgiften ligger på 115 000 kronor per år.

Och Victoria Beckham påstås ha hittat ett daghem för deras ettåriga flicka Harper.

Men så i dag kom nyheten: David Beckham ska flytta till Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain.

Ska pendla

Nu återstår det bara för Beckham att pendla mellan Paris och London – i alla fall om man ska tro på London Evening Standard.

Tidningen skriver att 37-årige Beckham planerar att tillbringa en viss portion av veckan i en lägenhet i Paris, för att sedan åka hem till London efter matcherna.

En källa nära paret påstås ha sagt följande till Daily Mail i slutet av 2012:

– David och Victoria älskar USA, de älskar vad det landet har gett dem, men pojkarna älskar att vara tillbaka i England och nu är det dags för en återkomst.

– Det viktigaste för dem är att ge barnen stabilitet. Det som är bra med att vara tillbaka i Storbritannien är att de kan vara nära sina familjer igen.

 

 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!