Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beckhams plan: ska pendla till Paris

Foto: Charles Platiau

David Beckham väntas bli presenterad som en Paris Saint-Germain-spelare innan kvällen.

Samtidigt har hans fru Victoria och deras gemensamma barn hunnit installera sig i London – och nu skriver London Evening Standard att Beckham planerar att pendla mellan England och Paris.

Det var i början av januari som paret Beckham, David och Victoria, lämnade Los Angeles – staden som varit deras hem sedan 2007 – för att flytta till London.

Enligt Daily Mail har paret och deras familj installerat sig i en lyxvilla i södra London som ryktas vara värd 200 miljoner kronor.

Hittat skola

Dessutom har de skrivit tre av sina barn – Brooklyn, 13, Romeo, 10 och Cruz, 7 – på en privatskola, där den årliga avgiften ligger på 115 000 kronor per år.

Och Victoria Beckham påstås ha hittat ett daghem för deras ettåriga flicka Harper.

Men så i dag kom nyheten: David Beckham ska flytta till Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain.

Ska pendla

Nu återstår det bara för Beckham att pendla mellan Paris och London – i alla fall om man ska tro på London Evening Standard.

Tidningen skriver att 37-årige Beckham planerar att tillbringa en viss portion av veckan i en lägenhet i Paris, för att sedan åka hem till London efter matcherna.

En källa nära paret påstås ha sagt följande till Daily Mail i slutet av 2012:

– David och Victoria älskar USA, de älskar vad det landet har gett dem, men pojkarna älskar att vara tillbaka i England och nu är det dags för en återkomst.

– Det viktigaste för dem är att ge barnen stabilitet. Det som är bra med att vara tillbaka i Storbritannien är att de kan vara nära sina familjer igen.