Foto: WWW.PSG.FRFoto: WWW.PSG.FR
 Foto: WWW.PSG.FR
Foto: WWW.PSG.FRFoto: WWW.PSG.FR
 Foto: WWW.PSG.FR

Barnen på sjukhuset fick besök av Zlatan

Publicerad

Zlatan och hans lagkamrater i PSG passade på att säga god jul till sina yngsta fans.

Ett par dagar innan sista matchen innan jul, passade stjärnorna i det franska laget på att besöka barnsjukhuset Neckar.

- Barnen älskade det, säger Jeremy Menez.

Ett par dagar innan PSG:s sista match innan julfirandet, borta mot mittenlaget Brest på fredag, bytte stjärngänget fotbollsdojorna mot julklappsutdelande.

Efter morgonträningen tog tränaren Carlo Ancelotti med sig Zlatan, Thiago Silva, Javier Pastore och de andra för att bege sig till Neckar-sjukhuset i Paris.

Även klubbens president, Nasser Al-Khelaifi, slog följe.

Delade ut julklappar

Enligt PSG:s hemsida blev spelarna varmt välkomnade av sina yngsta fans.

Stjärnorna ställde upp på bilder, skrev autografer och delade ut julklappar.

- Det gick riktigt bra. Vi försökte ge dem ett varmt leende och ta med oss lite glädje in i deras liv. Det är verkligen en fantastisk möjlighet att kunna ge dem det, säger ytterbacken Christophe Jallet till PSG:s klubb-tv.

"Älskade det"

Även Jeremy Menez strålade efteråt.

- Barnen älskade det, det betyder att det gick riktigt bra. Vi såg massor utav leenden och det var fantastiskt. Det är väldigt viktigt att vara med och göra sådana här grejer, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag