Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-profilen avslöjades mitt under sändningen

Per Lernström ledde Fotbollsgalan på HovetFoto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Lernström med Bosse Andersson.Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bosse Andersson avslöjade Pär Lernström som djurgårdare på Fotbollsgalan.

Själv var han förberedd på att sportchefen skulle hålla hov på galan.

– Man visste ju på förhand, han är så lycklig Bosse, säger Lernström.

Bosse Andersson i guldkavaj stod för en kupp under Fotbollsgalan när han avslöjade programledaren Pär Lernström som Djurgårdssupporter.

– Ett minne är när vi kom till Fotografiska och så glad du var Pär när vi kom med den här bucklan. Kan vi ta en selfie?, sa Andersson när programledaren frågade hur han mådde.

De båda ställde upp sig för en bild och Lernström erkände under sändningen att han ”redan tagit fyra selfies” tillsammans med Bosse Andersson.

Erkänner sympati för mästarna

Pär Lernström tar Anderssons kupp med ro.

– Man visste ju på förhand, han är så lycklig Bosse på alla sätt och vis. Det är lugnt. Det bästa du kan göra är att inte förbereda dig, man ska bara försöka vara där i stunden. Det är svårt att avgöra, man vet inte hur glada människor är, bara man är med på det de pratar om så brukar det inte bli några problem, säger han till SportExpressen.

Hur kände du när Bosse nämnde guldfesten och att ni tagit massa selfies?

– Det är ingen hemlighet att jag har mitt hjärta hos dem, det var ingen fara. Det blev bara roligt. Jag var aldrig obekväm, det ska mycket mer till, haha.

”Hur kommer det här bli?”

Lernström berättar också för Sportbladet att han kände på sig att det kunde bli någon form av kupp från Djurgårdens sportchef under galan. 

– Vi tog faktiskt ett snack. När Bosse kom i guldkavaj kände vi ”hur kommer det här bli?”. Det finns två sätt att göra det här på, antingen så omfamnar man eller så struntar man i det.

Tänkte ni stryka honom?

– Nej, nej. Det var aldrig på tal. Det var snarare ”var beredd på att han kan vara glad”, och det var han ju. Men det var vi också.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.