Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Landslagsmålvakten nobbar allsvenskan

Foto: CHRIS FAIRWEATHER/HUW EVANS/SHUTTERSTOCK
Foto: BILDBYRÅN
Foto: JONATHAN NÄCKSTRAND / BILDBYRÅN

Kristoffer Nordfeldt ser ut att få sin flytt till slut. 

Enligt SportExpressens uppgifter är han nära en övergång till turkiska Genclerbirligi - och kan lämna Swansea redan den här veckan. 

Därmed ser det ut som att den svenske landslagsmålvakten blir lagkamrat med förre IFK Göteborgsspelaren Mathias Bjärsmyr. 

Kristoffer Nordfeldt har tidigare varit öppen med att han måste byta klubb för att få speltid och vid senaste landslagssamlingen, i november, stängde han inte dörren för en flytt till allsvenskan. 

Han har varit andremålvakt i Swansea under ett par säsonger nu och hans kontrakt med The Championship-klubben går ut i sommar. 

– Rent generellt tycker jag allsvenskan tagit jättesteg senaste åren, så det blir mer och mer intressant tycker jag. 

– Det vore dumt att utesluta något. Det finns intresse och det ska väl funka med klubbarna i fråga också, sa han i november. 

SportExpressen har tidigare rapporterat att Hammarby skulle vara sugna på Nordfeldt om han valde att flytta hem till allsvenskan. 

Men någon flytt hem till Sverige blir det inte.

Flyger ner inom kort 

Enligt SportExpressens uppgifter är han på väg till Turkiet och Genclerbirligi, där förre Blåvittbacken Mathias Bjärsmyr redan finns. 

Nordfeldt reser inom kort ner till Turkiet för att genomgå läkarundersökningen och går allt som det ska skriver han inom kort på kontraktet med den turkiska klubben. 

- Jag har inga kommentarer angående Kristoffers framtid. Vi får se vad som händer, säger spelarens agent Hasan Cetinkaya. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.