Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Landslagsbacken ryktas till italienska storklubben

UPPGIFTER: Riccardo Gagliolo har gjort en succésäsong så här långt i Parma och belönades tidigare med en landslagsplats. Ny ryktas svensken byta Serie A-klubb. Spazio Napoli skriver att Napoli har följt mittbacken under en lång tid genom klubbens sportchef Cristiano Giuntoli. 

Napoli har börjat söka ersätta till Kevin Malcuit och Faouzi Ghoulam som dras med skadeproblem och just Gagliolo ska vara en het kandidat. De goda relationerna mellan filmproducenten Aurelio De Laurentiis, klubbpresident i Napoli, och Parma ska underlätta affären, skriver den italienska tidningen. 

Riccardo Gagliolo blev för den första gången uttagen i svenska A-landslaget tidigare under hösten och var med i truppen som tog Sverige till EM-kval under helgen. 

Riccardo Gagliolo ryktas till Napoli. Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.