Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan öppnar för comeback till VM

Zlatan Ibrahimovic. Foto: ALEX LJUNGDAHL
Peter Forsberg och Paul Pogba. Foto: ALEX LJUNGDAHL

Zlatan Ibrahimovic har slutat i landslaget.

Men öppnar en dörr för VM.

– Jag saknar landslaget, säger han till SportExpressen.

Zlatan Ibrahimovic är i Stockholm och Sverige. 

När "Ibra" öppnade sitt nya paddel center träffade SportExpressen honom - och det blev givetvis en del frågor om det svenska herrlandslaget.

Zlatan: "Jag saknar landslaget"

– Jag saknar själv landslaget. Har du spelat i 20 år och får se dom andra spela i landslaget, det är svårt. Speciellt när man är skadad. Man vill spela i landslaget och klubblaget. De har gjort det bra, säger Zlatan Ibrahimovic till SportExpressen.

Det var efter EM i Frankrike 2016 som Ibrahimovic valde att sluta i det svenska landslaget. "Ibra" gjorde sin allra sista match mot Belgien i gruppspelet, då Sverige åkte ut, och sedan dess har han inte spelat i den Blågula-tröjan.

Zlatan öppnar för landslaget

Men nu öppnar han dörren för en återkomst när Sverige i sommar reser till Ryssland för att spela VM - efter att ha gjort en bragdartad resa i VM-kvalet.

Skulle du tacka ja om Janne Andersson ringer dig?

– Vi får se, vi får se. Det är en svår fråga. Jag vill känna att jag presterar. Jag vill inte bara komma för att jag är någon, säger Zlatan.

– Dörren är inte stängd för något. Först ska jag spela, vi kan inte börja snacka om landslaget när jag inte spelar. Jag känner mig levande med allt snack.

Zlatans lagkamrat i Manchester United, Paul Pogba, som också är med Zlatan i Stockholm, lämnade ett något kryptiskt svar om svenskens VM-chanser.

– Zlatan är full av överraskningar så man vet aldrig om han spelar VM, säger Pogba.