Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan öppnar för comeback till VM

Zlatan Ibrahimovic.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Peter Forsberg och Paul Pogba.
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Zlatan Ibrahimovic har slutat i landslaget.

Men öppnar en dörr för VM.

– Jag saknar landslaget, säger han till SportExpressen.

Zlatan Ibrahimovic är i Stockholm och Sverige. 

När "Ibra" öppnade sitt nya paddel center träffade SportExpressen honom - och det blev givetvis en del frågor om det svenska herrlandslaget.

Zlatan: "Jag saknar landslaget"

– Jag saknar själv landslaget. Har du spelat i 20 år och får se dom andra spela i landslaget, det är svårt. Speciellt när man är skadad. Man vill spela i landslaget och klubblaget. De har gjort det bra, säger Zlatan Ibrahimovic till SportExpressen.

Det var efter EM i Frankrike 2016 som Ibrahimovic valde att sluta i det svenska landslaget. "Ibra" gjorde sin allra sista match mot Belgien i gruppspelet, då Sverige åkte ut, och sedan dess har han inte spelat i den Blågula-tröjan.

Zlatan öppnar för landslaget

Men nu öppnar han dörren för en återkomst när Sverige i sommar reser till Ryssland för att spela VM - efter att ha gjort en bragdartad resa i VM-kvalet.

Skulle du tacka ja om Janne Andersson ringer dig?

– Vi får se, vi får se. Det är en svår fråga. Jag vill känna att jag presterar. Jag vill inte bara komma för att jag är någon, säger Zlatan.

– Dörren är inte stängd för något. Först ska jag spela, vi kan inte börja snacka om landslaget när jag inte spelar. Jag känner mig levande med allt snack.

Zlatans lagkamrat i Manchester United, Paul Pogba, som också är med Zlatan i Stockholm, lämnade ett något kryptiskt svar om svenskens VM-chanser.

– Zlatan är full av överraskningar så man vet aldrig om han spelar VM, säger Pogba.