Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zlatan avslöjar sonens ord när han tränade med Milan

Zlatan Ibrahimovic.
Foto: DANIELE MASCOLO / REUTERS BILDBYRÅN
Maximilian tränade med Zlatan och Milan.
Foto: AC Milan

Bilderna fick snabbt spridning.

Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic vad sonen Maximilian, 16, sa inför den speciella träningen med pappa. 

– Han sa att han ville skada mig, då satte tränaren oss i samma lag, säger han. 

Zlatan Ibrahimovic, 41, är tillbaka på planen.

För ett par dagar sen gjorde han sin första start för Milan på 14 månader – och firade med att bli tidernas äldste målskytt i Serie A.

En månad tidigare fick ett klipp från Milans träning stor spridning. Ett klipp där även äldste sonen Maximilan, 16, tränade med Milan.

– Om du frågar ”Maxi” så har han inte fått så mycket från mig, men om du frågar mig så kommer allt från mig, säger Ibrahimovic och skrattar.

Att få spela tillsammans med sin son är få förunnat.

– Det var speciellt. Hur många får uppleva att spela med sin son på högsta nivå och dela glädje med honom på planen? Han har fått följa mig genom mitt äventyr och ändå har jag försökt hålla honom borta från allt och bara vara pappa. Nu har han kommit in i bilden och han är glad. 

Zlatan avslöjar sonens ord

Nu avslöjar Ibrahimovic sonens ord inför det speciella ögonblicket.

– Han fick möjligheten att spela med mig och Milan, så han var taggad. Maxi sa att han ville skada mig. Då sa jag till tränaren att sätta oss i samma lag för det skulle inte se bra ut, säger Zlatan Ibrahimovic.

När anfallaren återvände till Milan bodde resten av familjen kvar i Stockholm. 

Men nu bor alla i Milano. Så det är inte så att Ibrahimovic kommer hem till Sverige för att förena fotboll med familjeliv.

– Det här har inget med familjen att göra eller om de bor i Sverige eller Italien. Det är mitt jobb. Janne har ringt flera gånger och frågat hur läget är, jag har svarat på alla frågor. Detta har inget med familjen att göra. Mår jag bra ska jag spela. Är jag uttagen ska jag spela.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset