Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅNFoto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN
 Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN
Foto: Francois MoriFoto: Francois Mori
 Foto: Francois Mori
Foto: Gunnar SeijboldFoto: Gunnar Seijbold
 Foto: Gunnar Seijbold

Zlatan bjuden – till presidentens bröllop

Publicerad

ANTALYA/STOCKHOLM. Antalyaspors president Gültekin Gencer är ett stort fan av Zlatan Ibrahimovic.

Så stort fan att han nu har bjudit Zlatan på sitt bröllop, skriver Hurriyet Daily News.

– Dock oklart om han kommer att dyka upp, säger reportern Akif Arici som skrivit artikeln.

 

Gillar du fotboll? Ladda ned SportExpressens nya app och få alla fotbollsnyheter snabbast – här för IOS och här för Android.

Gültekin Gencer har aldrig gjort någon hemlighet av sin beundran för Zlatan Ibrahimovic.

Tidigare i mars berättade Gencer att han hoppades få träffa Zlatan i samband med Sveriges match i Turkiet för att ge Zlatan en visning av klubbens faciliteter.

Men när Sverige landade på turkisk mark saknades Ibrahimovic, som vilas av förbundskapten Erik Hamrén.

Men Gültekin Gencer har inte gett upp sitt hopp om Ibrahimovic.

Han har bjudit PSG-stjärnan på sitt bröllop i sommar, skriver Hurriyet.

När SportExpressen träffar tidningens reporter Akif Arici bekräftar han uppgifterna.

- Antalyaspor, klubben som Samuel Eto'o spelar i, har en sportchef som ska gifta sig och har bjudit Zlatan Ibrahimovic. Dock oklart om han kommer att dyka upp, säger Arici med ett skratt.

Landslaget om bröllopet

Den svenska landslaget har dock inte hört något om att potentiellt bröllop i sommar.

– Det är inget jag har hört något om och vi har inte fått någon inbjudan heller så vitt jag vet, säger landslagets presschef, Niklas Bodell.

Ingen som hört av sig om han kan komma eller inte?

- Nej, och det säger jag med handen på hjärtat.

Antalyaspor drog till sig hela fotbollsvärldens blickar när man värvade Samuel Eto'o i somras. Man försökte också värva Ronaldinho, som dock nobbade klubben i sista stund.

Antalyaspors mål är att uttala toppen av den turkiska ligan. För tillfället ligger klubben på 13:e plats i den turkiska ligan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag