Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

VM-kvalmatchen utsåld: ”Magiskt”

Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

GÖTEBORG. I morgon väntar en stormatch för det svenska landslaget när man tar emot Finland på hemmaplan i VM-kvalet. 

Och då är Gamla Ullevi utsålt. 

– Publiken är vår allra viktigaste medspelare utanför planen så det är helt magiskt att matchen nu är utsåld, säger lagkapten Caroline Seger.

Sverige leder sin VM-kvalgrupp inför matchen mot Finland i morgon på Gamla Ullevi Göteborg. 

Sedan biljettsläppet har 14 500 biljetter varit tillgängliga, och under onsdagsmorgonen stod det nu klart att matchen är utsåld. 

– Det är en riktigt energiboost för oss spelare att höra detta i uppladdningen inför matchen. Vi kommer göra allt vi kan på planen för att bjuda på en bra fotbollsmatch, så nu ser vi fram emot att spela inför alla grymma supportrar och skapa en oförglömlig kväll tillsammans, säger Caroline Seger.

Kan bli rekordmatch

Morgondagens match kan också bli ett nytt publikrekord för damlandslaget på nationalarenan Gamla Ullevi för damlandslaget. Exkluderat hemmamästerskapet 2013, då ståplatsläktarna på långsidorna hade sittplatser, har det nämligen aldrig tidigare varit så här stor försäljning till en landskamp på Gamla Ullevi för damerna.

– Det är riktigt roliga nyheter så klart och vi ser verkligen fram emot att få spela inför alla fantastiska supportrar på Gamla Ullevi i morgon, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

”Kommer ge järnet”

Magdalena Eriksson ser även hon fram emot morgondagens stormatch mot Finland. 

– Jag ser jättemycket fram emot den matchen. Ända sedan man började hur rykten om hur mycket biljetter som sålts och att det nu lutar att åt att bli slutsålt, det är fantastiskt. Det ska bli så jäkla kul att spela framför den gula väggen i Sverige igen, säger Eriksson och fortsätter: 

– Det är en jätteviktig match för oss, en seger där skulle betyda otroligt mycket. Jag är otroligt taggad på att gå ut och ge järnet där och ge fansen en show som de förtjänar.

TV: Kritiken mot Ballon d'Or