Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / STELLA PICTURESFoto: PATRIK C ÖSTERBERG / STELLA PICTURES
 Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / STELLA PICTURES
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /
 Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /
Jonas Olsson. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNJonas Olsson. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Jonas Olsson. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: NILS PETTER NILSSONFoto: NILS PETTER NILSSON
 Foto: NILS PETTER NILSSON

Utspelet: Zlatan kommer spela VM

Publicerad

Mino Raiola lovade att "personligen leverera Zlatan" till VM.

Och ska man tro de förra landslagsstjärnorna Kim Källström och Jonas Olsson kommer landslaget få sällskap av Ibrahimovic i Ryssland.

– Jag tror att han är med, säger Källström i Kanal 5.

Det lär vara en återkommande fråga fram till dess att Janne Andersson tar ut truppen till VM i Ryssland nästa sommar.

Kommer Zlatan Ibrahimovic att göra comeback i landslaget?

Själv har den svenske stjärnan varit tydlig med att hans kapitel i Blågult är avslutat, men i en intervju öppnade han nyligen för att återvända.

– Vi får se vad som händer, sa Ibrahimovic till Sky Italia.

Nu när Sverige är klart för sommarens VM har det spekulerats i en comeback – och Mino Raiola har lovat att göra vad han kan.

"Om det är upp till mig så kommer jag leverera honom personligen", skrev Raiola i ett sms till SportExpressen.

Källström: Jag tror Zlatan spelar VM

Landslagsrepresentanter ville under måndagskvällen inte diskutera en eventuell comeback för "Ibra".

– Det är klart att jag inte kan säga nåt om det. Vi firar i dag och pratar inte om nästa år, sa landslagschefen Lars Richt.

I Kanal 5:s efter-eftersnack, som Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ledde i "Breaking News"-studion, fick de förra landslagsstjärnorna Kim Källström och Jonas Olsson frågan hur stor chans de tror det är att vi får se Zlatan Ibrahimovic spela VM i sommar.

– Jag tror att han kommer vara med, sa Olsson direkt.

Kim Källström höll med, efter några sekunders betänketid.

– Jag tror att han är med.

Wikingsson och Källström oense

Fredrik Wikingsson ifrågasatte de båda experternas teorier, och menade att han själv inte vill se Zlatan i landslaget igen.

– De har smält samman nu, det här har vi gjort ihop, säger Wikingsson.

Källström bryter in:

– Men VM är så stort, alltså.

 

LÄS ÄVEN: Här är Sveriges drömgrupp i VM – allt om lottningen

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag