Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svenska stjärnans möte med Messi

Amanda Ilestedt.
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JB AUTISSIER VIA WWW.IMAGO-IMAGES. / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Amanda Ilestedt.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: J E E/SIPA/SHUTTERSTOCK / J E E/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

DUBLIN. Båda anslöt till PSG i somras. 

Men först nu har Amanda Ilestedt träffat storstjärnan Lionel Messi.

– Det var så klart lite fräckt, säger landslagsbacken. 

Amanda Ilestedt lämnade i somras de tyska mästarna Bayern München för Frankrikes dito, Paris Saint-Germain.  

Svenskan har fått en strålande start i nya klubben och hittills har PSG bara noterats för segrar, så väl i ligan som i Champions League. 

När landslaget samlades för drygt än månad sedan hade Ilestedt inte träffat en annan som också värvades till PSG under sommarfönstret, Lionel Messi. 

Fram tills nu. 

– Nu har jag träffat honom, och det var väldigt coolt. Världens bästa fotbollsspelare, så det var så klart fräckt att få träffa honom i verkligheten, säger Ilestedt. 

– Det var ett väldigt kort möte precis innan deras match mot Anger. 

”Verkade vara den enda”

Noterbart från den bild som Ilestedt själv publicerade ifrån mötet är att hon är den enda som inte bär sin OS-medalj runt halsen. 

– Den är inte borta, utan den är i säkert förvar hemma hos mina föräldrar. Jag verkade vara den enda som inte hade tagit med den, säger hon. 

Helt ensam var hon dock inte, ett par av handbollsspelarna som tillvardags spelar i PSG hade också glömt sina medaljer hemma. Klubben valde nämligen att samla samtliga medaljörer från de olympiska spelen i Tokyo och fira dem lite extra inför fotbollsherrarnas ligamatch. 

– Det var väldigt fint från klubbens sida att vi fick bli hyllade både nere på planen och innan matchen, så det var fantastiskt kul. Men även att träffa alla andra medaljörer, PSG är inte bara fotboll utan många andra idrotter så det var väldigt roligt, säger Ilestedt. 

https://www.instagram.com/p/CVGM_TQIsvW/