Foto: BILDBYRÅN
 Foto: BILDBYRÅN

Svensk landslagsmålvakt gravid – avslutar säsongen

Publicerad

Säsongen är över för Linköpings landslagsmålvakt Hilda Carlén.

Hon är nämligen gravid och väntar barn tillsammans med sin partner.

– Samtidigt känner jag en stor klump i magen av att lämna laget när jag precis kommit hit, säger hon i ett pressmeddelande.

Inför säsongen anslöt landslagsmålvakten Hilda Carlén till Linköping från Piteå där hon spelat under fyra säsonger.

Carlén, 26, signerade ett tvåårsavtal med östgötaklubben.

Nu bekräftar Carlén att säsongen är över. Hon väntar nämligen barn med sin pojkvän.

Landslagsmålvakten Hilda Carlén är gravid

– I bland tar livet vändningar som man verkligen inte är beredd på. Jag är såklart otroligt glad att jag och min pojkvän väntar barn, hur oplanerat det än må vara. Samtidigt känner jag en stor klump i magen av att lämna laget när jag precis kommit hit, säger hon i ett pressmeddelande.

Hilda kommer att spela sin sista match mot Hammarby IF FF nästa torsdag 24 maj.

– Jag är väldigt tacksam att både klubben och laget har bemött mig på det sättet som de gjort. Det visar bara på att klubben är ytterst professionell. Jag vill önska laget lycka till under året, jag kommer göra allt för att stötta så mycket jag bara kan, fortsätter Hilda Carlén.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag