Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅNFoto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
 Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅNFoto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
 Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Se mål och höjdpunkter från fotbolls-EM i Expressen TV

Publicerad

Se alla mål och höjdpunkter i Expressen TV under hela fotbolls-EM i samarbete med C More!
Nu börjar äntligen fotbollsfesten. Så här följer du Sverige under turneringen: 

Se alla mål och höjdpunkter i Expressen TV via C More
Expressen växlar upp inför EM-premiären i fotboll. I samarbete med C More kommer du att kunna se alla höjdpunkter och mål från alla Blågults matcher i Expressen TV under hela turneringen.

Så bevakar vi fotbolls-EM 2017
Du kommer inte bara få alla mål och höjdpunkter från fotbolls-EM i Expressen TV. Våra utsända Anna Friberg, Mats Bråstedt, Linus Sunnervik och Sara Bratell kommer varje dag ge dig tv-inslag från det svenska laget, vassa krönikor, tv-magasin och listor under hela mästerskapet.
Dessutom sänder Expressen TV #ExpressenLive under samtliga Sveriges matcher. I studion kommer Therese Strömberg, Noa Bachner och Petronella Ekroth att följ matcherna tillsammans med tittarna!

Så ser du matcherna i TV4/C More och SVT
Fotbolls-EM sänds både i TV4 och SVT under hela mästerskapet. Så här sänds Sveriges matcher i gruppspelet.

17 juni Tyskland-Sverige, 20.45 SVT 2

21 juni Sverige-Ryssland, 18.00 TV4

25 juni Sverige-Italien, 20.45 TV4

Relaterade ämnen
SportExpressen.se

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag