Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Säsongen i fara för landslagsanfallaren

Foto: BILDBYRÅN NORWAY

Kölns svenska anfallare Sebastian Andersson har längre dragits med knäproblem. 

Nu missar han VM-kvalsamlingen i mars och även EM i sommar kan vara i fara, skriver tyska tidningen Bild enligt Fotbollskanalen

Under flera månader har den svenske anfallaren Sebastian Andersson dragits med knäproblem. I slutet på december bekräftade svenskens klubb Köln att Andersson dragits med knäproblem den senaste säsongen som de inte riktigt har fått bukt på.

Ingen verkar vilja ge besked kring när Andersson beräknas vara spelbar igen, men den tyska tidningen Bild uppger enligt Fotbollskanalen att svensken blir borta fram tills minst i april. 

Köln möter Schalke 04 i sista omgången den 22 maj och även den matchen ska det råda oklarheter kring om Andersson är tillbaka från sin knäskada tills dess.


Trots en bild på Twitter där Andersson syns träna med boll har klubben bara gett besked om att han fortsätter rehabiliteringsträna. 

29-åriga Andersson har under säsongen noterats för två mål och en assist under tio matcher i Bundesliga. Nu missar han med stor sannolikhet VM-kvalsamlingen i mars och även EM i sommar kan bli utan Andersson i blågult ställ.