Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Om Zlatan inte velat vara med skulle ni fått veta det”

,

Janne Andersson har gjort mycket rätt under sin tid som förbundskapten, men erkänner också att det finns tillfällen då det har blivit fel. 

Och när han är knappt ett år från sitt andra mästerskap öppnas plötsligt en dörr som tidigare har varit stängd och låst.

Ändå får vi inte veta exakt hur det ligger till med Zlatan. Varför?

Och varför är han självkritisk när Dejan Kulusevski kommer på tal? 

I en intervju med SportExpressen berättar förbundskaptenen om när ett Zlatan-besked kommer, vad han kan bli riktigt trött på och varför det var jobbigt att vara förbundskapten i början.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.