Premium:

”Om Zlatan inte velat vara med skulle ni fått veta det”

,

Janne Andersson har gjort mycket rätt under sin tid som förbundskapten, men erkänner också att det finns tillfällen då det har blivit fel. 

Och när han är knappt ett år från sitt andra mästerskap öppnas plötsligt en dörr som tidigare har varit stängd och låst.

Ändå får vi inte veta exakt hur det ligger till med Zlatan. Varför?

Och varför är han självkritisk när Dejan Kulusevski kommer på tal? 

I en intervju med SportExpressen berättar förbundskaptenen om när ett Zlatan-besked kommer, vad han kan bli riktigt trött på och varför det var jobbigt att vara förbundskapten i början.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.