Följ landslag och ditt lag direkt i Messenger

Publicerad
Uppdaterad

Nyhet inför fotbolls-VM: Nu kan du även följa landslaget i SportExpressens Messenger-bot.

Med SportExpressens nya bot i Facebook Messenger får du de senaste nyheterna skickade till dig direkt i mobilen – och missar ingenting.

 

Börja chatta med boten och följ ditt lag redan nu - klicka här! 

Sommarens fotbolls-VM i Ryssland närmar sig – och i år kan du enkelt kan följa dina lag direkt via SportExpressen i Messenger. Då får du alla artiklar, krönikor och tv-klipp om ditt lag skickade till dig - direkt.

Med tre enkla knapptryck i sportboten väljer du vilket eller vilka lag du vill följa. När SportExpressen har publicerat en nyhet om ditt lag, så nås du av en liten notis i Facebook Messenger, och kan genast klicka dig in för att få hela nyheten.

Så skaffar du SportExpressens Messenger-bot

Förutom landslag kan du i dagsläget kan du följa alla lag i allsvenskan, superettan, SHL, Premier League samt storklubbarna i Europa. Du får då nyheter, krönikör, tv-klipp med highlights och alla artiklar som handlar om just ditt eller dina lag!
Kolla in de olika stegen här nedan:

1. Klicka på den här länken för att komma till SportExpressens bot, eller sök efter SportExpressen på messenger.com eller i Messenger-appen.

Se till att du har ett Facebook-konto!

 2. Tryck på "Kom i gång" för att börja en konversation med boten i Mesenger.

 3. Tryck på svaret "Följ ett lag" eller "Följ ett lag" i menyn för att hitta just ditt favoritlag.

 4. Svara på frågorna och få dom senaste nyheterna och klippen från oss på SportExpressen.

 

Se alla mål på SportExpressen - i samarbete med C More

 

SHL

Se highlights från Sveriges bästa hockeyliga - varje omgång.

 

Hockeyallsvenskan

Alla highlights från hockeyallsvenskan.

 

Allsvenskan

Alla mål, snackisar och höjdpunkter från allsvenskan.

 

Superettan

Highlights från alla matcher i superettan.

 

Golf

Höjdpunkter från avgörandet i Fedex-cup hela hösten.

 

Se målen i Expressen TV och se matcherna live på C More!

Relaterade ämnen
SportExpressen.se

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag