Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nilsson-Lindelöf målskytt i Portugal

Victor Nilsson-LindelöfFoto: Pedro Correia

Victor Nilsson-Lindelöfs succé fortsätter.

Idag fick han chansen från start mot Pacos de Ferreira - och tackade för förtroendet genom att göra 3-1-målet i den 57:e minuten.

Det blev också slutresultatet mot Pacos de Ferreira.

Victor Nilsson-Lindelöf imponerade stort under U21-EM och var en av de stora hjältarna när Sverige tog guld i Prag.

Efter att ha varit utanför truppen i Benfica under inledningen av säsongen har han nu fått spela från start. Matchen mot Pacos de Ferreira var hans femte från start.

Han tackade för förtroendet genom att göra 3-1-målet i den 57:e minuten. Efter en frispark från vänster nickar en Benfica spelare bollen mot mål. Svensken störtar sedan fram från höger och stöter in bollen i mål - mellan benen på målvakten.

Benfica vann med med 3-1 borta och tidigare har "VNL" fått ta emot lovord från Benficas tränare. Detta efter insatser i såväl liga, cupen som Champions League.

- Han gjorde ett fantastiskt jobb, och det på Champions League-nivå. Victor agerade som en mycket erfaren spelare och visade prov på stora kvaliteter. Högsta betyg, sade Rui Vitória efteråt på en presskonferens, enligt Fotbollskanalen.