Lindelöfs lyxköp – i Sverige: ”Är så glad”

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Maja och Victor Nilsson Lindelöf.
Foto: STELLA PICTURES BACKGRID UK

Victor Nilsson Lindelöf gör succé i både Manchester United och landslaget.

Nu har han och hustrun Maja Nilsson Lindelöf köpt en lägenhet i centrala Stockholm.

”Jag är så glad över det här så ni anar inte”, skriver Maja Nilsson på sin blogg. 

Victor Nilsson Lindelöf har efter en turbulent debutsäsong i Premier League spelat till sig en ordinarie tröja i José Mourinhos Manchester United.

Mittbacksbjässen gjorde ett strålande VM för Sverige och bidrog i allra högsta grad till Sveriges succé som slutade med uttåg i kvartsfinalen mot England.

– Jag är också oerhört tacksam och skulle vilja tacka alla mina lagkamrater, både här och i klubblaget, och även min familj som alltid funnits där för mig i vått och torrt. Ni betyder verkligen allt för mig, sade Victor Nilsson Lindelöf när han mottog Guldbollen på fotbollsgalan tidigare i november.


DOKUMENT: Från supersågad till vinnare av Guldbollen 


Makarna Lindelöf har köpt lägenhet i Stockholm

Han avslutade då också med att hylla sin nyblivna hustru Maja Nilsson Lindelöf.

– Sen till min vackra fru: tack så jättejättemycket även till dig. För att du finns där, tar hand om mig, hjälper mig och stöttar mig, säger han innan han hade svårt att formulera orden.

– Och ja. Du betyder allt för mig. Tack för att du har hjälpt till, sade han.

Nu meddelar paret, som även väntar barn, att de köpt lägenhet i Stockholms innerstad.

Lindelöfs har förvärvat en totalrenoverad sekelskifteslägenhet med balkong, vilket Maja Nilsson Lindelöf skriver på sin blogg.

”Förra veckan var en riktigt bra vecka för lilla familjen Nilsson Lindelöf. Victor vann guldbollen, bebisen sparkade för första gången på riktigt och VI KÖPTE LÄGENHET. Det känns så galet stort att ha fått köpa sin första lägenhet i Stockholm. Det blev en trea med en härlig balkong i innerstan. Åh jag är så glad över det här ni anar inte. Den är perfekt.”, skriver hon.

Enligt uppgifter till Aftonbladet kostade lägenheten knappt tio miljoner och blev parets efter ett budkrig där lägenheten gick upp nästan en miljon från utgångspriset.

Maja Nilsson skriver att de ska måla om och bygga platsbyggda bokhyllor och garderober.