Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindelöf: ”Det som gör mig riktigt arg”

Victor Nilsson Lindelöf reagerar på slutsignalenFoto: TV4.
Victor Nilsson LindelöfFoto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Sverige tappade poäng i hemmamatchen mot Norge. 

Victor Nilsson Lindelöf var rejält frustrerad efteråt. 

– Vi ger inte oss själva chansen att vinna, det är det som gör mig riktigt arg, säger han. 

Sverige klev in på Friends arena mot Norge som favoriter att ta hem tre poäng. Det var svårt att tro när man såg spelet under de första 45 minuterna. 

Norge var piggare och hungrigare, skapade fler lägen och fick till slut hål på Sverige. I den andra halvleken fick Sverige in en kvittering, men inte särskilt mycket mer. Norge kom närmare att ta med sig samtliga tre poäng. 

Så när slutsignalen gick hade man inte blivit förvånad om man såg lättnad i de svenska spelarnas ansikten. Men det såg man definitivt inte hos Victor Nilsson Lindelöf. 

VNL:s ilska: ”Sämsta landskamperna jag varit med om”

Den svenska mittbacken fick ett raseriutbrott vid sidlinjen när domaren blåste i pipan. Efteråt förklarade Lindelöf att han kände sig rejält frustrerad. 

– Det är en för dålig match av oss. Jag vet inte riktigt vad vi gör, men vi kommer inte upp i nivå. Allting är för dåligt i dag.  Aggressiviteten, duellspelet, passningsspel, inget stämmer i dag. Vi förlorar två poäng, säger han. 

Foto: HENRIK ISAKSSON/TT / HENRIK ISAKSSON TT NYHETSBYRÅN

– Vi har alla förutsättningar att gå all in och styra en sån här match. Men det gör vi inte. Jag tittar på mig själv först och främst, jag gör en usel match i dag. Jag är riktigt besviken. En av de sämsta landskamperna jag varit med om. Det är det som gör mig riktigt arg, vi ger oss själva inte chansen att vinna här i dag. 

Quaison: ”Vi kommer inte upp i nivå”

Han fick medhåll av flera lagkamrater, däribland Robin Quaison. 

– Vi kommer inte upp i nivå, som vi borde. Alla vet vad vi är kapabla till. Jag vet inte varför det blev så här. Jag vet vad jag går för och vad jag kan. Jag fick inte ute av det jag ville och förväntade av mig själv.

– Norge var tuffa. Jag ska inte ljuga. Jag tror att vi lät Norge komma in och gav de luft att göra det de är bra på. De är fysiskt starka och vi gjorde de bättre.