Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Kändes så klart märkligt i början”

Maja Nilsson och Victor Nilsson Lindelöf
Foto: STELLA PICTURES BACKGRID UK
Victor Nilsson Lindelöf är nyckelspelare i svenska VM-laget i sommar
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Förra sommaren förlovade sig Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson. 

I en intervju med modemagasinet King berättar stjärnparet nu om det nya livet i Manchester och om hur det kommer sig att de träffades i Stockholm – trots att båda är från Västerås.

I juni förra sommaren avslöjade Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson att de förlovat sig med varandra under en lyxsemester på Maldiverna. 

Både han – 23 årig svensk landslagsback som spelar för Manchester United – och hon – 24 år och bloggerska – kommer ursprungligen från Västerås. I en intervju med modemagasinet King berättar de dock att de träffades för första gången under en festival i Stockholm.

– Vi träffades på Summerburst i Stockholm för snart fem år sedan. Sedan skrev hon till mig på Facebook och vi bestämde oss föra att ses på en fika i just Västerås. På den vägen är det, säger Victor Nilsson Lindelöf.


LÄS MER: Ikonens varning till Nilsson Lindelöf: ”Blir inget annars” 

Maja Nilsson och Victor Nilsson Lindelöf träffades på Summerburst i Stockholm.
Foto: INSTAGRAM

”Diskuterar alla beslut tillsammans”

Paret bodde tidigare i Portugal, men flyttade till England och Manchester efter att Nilsson Lindelöf i juni förra året lämnat portugisiska Benfica för ett nytt kontrakt med Manchester United. 

– Vi diskuterar alla beslut tillsammans. Tack och lov trivs Maja bra här i Manchester. Det är klart att det är en omställning för henne också. Att skapa sig ett nytt liv från grunden i Portugal för att sedan plötsligt flytta till England. Det kan vara svårt att landa i vardagen, men det blir bättre varje dag. Hon trivs bra, och det bästa är ju att hon kan språket. Hon förstod portugisiska, men var inte lika bekväm med att prata det. I England kommunicerar hon lika lätt som i Sverige, säger Nilsson Lindelöf.

Han säger att paret lever på samma sätt som de gjorde i Portugal, men att han ibland saknar vädret med mycket sol och värme. En annan sak som skiljer länderna åt är mediebevakningen – och paparazzin.

– Jag behöver aldrig gömma mig. Men det förekommer paparazzi. Man vänjer sig även vid det, men det kändes så klart märkligt i början. I Portugal var det aldrig någon som låg i buskarna och tog bilder på mig och Maja när vi klev ut från en restaurang. Så kan det vara här. Det är skillnad, men även en sådan sak blir en del av vardagen, säger han.


MISSA INGET!  Få de senaste nyheterna om VM-lagen – direkt i Messenger. 

LÄS MER: Fotbolls-VM i tv – tider och kanaler. 

LÄS MER: Fotbolls-VM 2018 – allt du behöver veta.

LÄS MER: Sveriges grupp och spelschema i fotbolls-VM.

LÄS MER: Sveriges trupp till fotbolls-VM 2018.