Forsberg om piken: "Får stå för dem..."

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

OSLO/STOCKHOLM. Emil Forsberg är ett jagat villebråd.

I tyska Bild målas han upp som en Gucci-älskande svensk som lockas av modestaden Milano.

– Det får stå för dem. Jag bryr mig inte så mycket om vad de skriver och tänker, säger Forsberg.

Emil Forsberg hoppade in mot Norge och fick se debutanten Samuel Armenteros nicka in 1-1. I en spelmässigt ganska svag match var "Foppa" nöjd med att laget klarade sig från förlust. 

– Vi tömde oss rejält mot Frankrike. Vi förlorade inte i alla fall, och det är starkt, säger Forsberg efter matchen. 

Matchen må ha varit ljummen – men desto hetare är alla spekulationer kring Emil Forsbergs framtid. Han har flitigt rapporterats vara på väg till Milan de senaste dagarna.

– Jag pratade senast i dag med Hasan (Cetinkaya, hans agent), säger Forsberg.

Vad händer nu?

– Vi får se vad som händer. Jag trivs jättebra i Leipzig och har fortfarande kontrakt. Jag låter agenten sköta allting. Vill inte prata så mycket om det nu. Jag ska njuta av semester.

Svarar på tyska "Gucci-piken"

Tyska tidningen Bild har målat upp svensken som en Gucci-älskande svensk som gillar snabba bilar och lockas av modestaden Milano.

– Det finns inte så mycket att säga. De hittar väl något roligt att skriva om. De får väl klick på det där, säger Forsberg.

– Det får stå för dem. Jag bryr mig inte så mycket om vad de skriver och tänker. Jag har mitt liv. Vad andra tycker bryr jag mig inte så mycket om, fortsätter han.

Har du någon hälsning till Victor Nilsson Lindelöf?

– Njut och lycka till. Det är fantastiskt roligt för honom. Det är fantastiskt för svensk fotboll. Han kommer göra det bra där. Det är en av de största vi kommer få fram. Jag är glad för hans skull.