Nilla Fischer pryder omslaget på senaste numret av QX. Foto: Nils Petter Nilsson/Omslaget av QX
Nilla Fischer pryder omslaget på senaste numret av QX. Foto: Nils Petter Nilsson/Omslaget av QX

Fischer gifter sig med flickvännen efter EM

Publicerad

Nu är det en vecka kvar till EM.

Och för Nilla Fischer är planen solklar: Vinna EM, festa stenhårt och gifta sig med flickvännen.

Det berättar hon i en stor intervju med gaytidningen QX, där hon också pryder omslaget.

– Vi ska gifta oss i vinter, säger hon i intervjun.

Sverige står för första gången sedan 1995 som värd för fotbolls-EM.

Nu ska man också försöka visa fotbollsvärlden att man är att räkna med i de stora mästerskapen.

Inför mästerskapet har Pia Sundhage ändrat om i den svenska backlinjen. Det har hon gjort genom att skola om Nilla Fischer till mittback.

En ovan position för Fischer – som drömmer om EM-guld.

– Målet är självklart att ta guld på ett slutsålt Friends arena. Och om vi tar hem EM-guld då jävlar ska jag festa, då kommer jag stå på bardisken, säger hon till magasinet QX, där hon också pryder omslaget.

Lyckliga planer

Efter EM är det spel i Linköping och allsvenskan som gäller för Fischer. Men efter det har hon andra planer. För QX berättar hon att hon i vinter ska gifta sig.

– Vi ska gifta oss i vinter och det är verkligen något som vi båda ser fram emot väldigt mycket, säger hon.

Det är drömmen

Men först är det alltså EM, där Danmark står som inledande motstånd. Efter det möter man Finland och Italien.

Sist i ledet av matcher är finalen på Friends arena, om man lyckas ta sig dit.

– Drömmen är ett slutsålt Friends arena och Frankrike som motstånd. Vi spelade mot dem i VM 2011 och vann bronsmatchen och sedan mötte vi dem i OS 2012 och åkte ur i kvartsfinalen så det vore kul med revansch. Annars är alltid Tyskland kul att möta.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag