Foto: TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK / TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK / TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK / TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: PIOTR POLAK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: PIOTR POLAK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: PIOTR POLAK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

England vände och vann – tungt resultat för Sverige

Publicerad

England sätter press på Sverige.

Detta efter att ha vänt underläge mot Slovakien till seger med 2-1.

Håkan Ericson hoppades nog på ett kryss.

Men det blev till slut tre poäng för engelsmännen i den andra gruppspelsmatchen mot Slovakien. Det var dock slovakerna som öppnade bäst.

Martin Chrien skickade nämligen in 1-0 efter 23 minuters spel i Kielce.

England, som spelade 0-0 i premiärmatchen mot Sverige, gick till halvtidsvila med tre raka mållösa halvlekar i bagaget. Men det skulle lossna i den andra.

Redmond blev matchhjälte

Det förlösande 1-1-målet kom tidigt i den andra halvleken då Alfie Mawson satte det efterlängtade kvitteringsmålet och tio minuter senare var det dags igen då Nathan Redmond skar in från vänsterkanten och prickade in 2-1.

Resultatet stod sig matchen ut och England sätter därmed press på det svenska landslaget som ju möter värdnationen Polen senare under måndagskvällen.

 

https://twitter.com/EurosportSE/status/876854918706888706
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag