Foto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURESFoto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
 Foto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Foto: Nils Petter NilssonFoto: Nils Petter Nilsson
 Foto: Nils Petter Nilsson

Emir Kujovic sågas brutalt av sin tränare

Publicerad

Emir Kujovic har fått en tung start karriären i KAA Gent.

Nu sågas han av sin egen tränare Hein Vanhaezebrouck.

– Om man inte gör skillnad i en match mot Lierse så är man inte lösningen i matchen mot Schaktar, säger han till Het Laatste Nieuws enligt VoetbalNieuws.

I somras lämnade Emir Kujovic IFK Norrköping för spel i belgiska KAA Gent efter att ha skrivit på ett treårskontrakt.

Men den forna allsvenska skyttekungen har fått en tung start på karriären i Pro League.

Sedan flytten till KAA Gent har han endast fått fyra minuters speltid - och nu sågas han av sin egna tränare.

Sågas av tränaren

I en intervju med den belgiska tidningen Het Laatste Nieuws fick han frågan om varför han inte var involverad i matchen mot Sjachtar Donetsk.

– Det är en svår situation för alla inblandade. Om man inte gör skillnad i en match mot Lierse (i andraligan) så är man inte lösningen i matchen mot Sjachtar, säger han.

– Han kan göra mål, men på den här nivån behöver man något mer. Du måste ju vara delaktig i spelet. Saker som han för närvarande har svårt att göra.

Ligger fyra i ligan

Efter tio spelade omgångar ligger Gent på en fjärdeplats i den belgiska högstadivisionen.

Förra helgens match slutade med en 3-0-seger mot Zulte-Waregem efter mål av Kalifa Coulibaly, Moses Simon och Hannes van der Bruggen.

I morgon ställs de mot Eupen på bortaplan.

 

LÄS MER: Hiljemark sågas av egna klubben - framtiden oviss?

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag