Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Foppa ser ut att missa Portugal-matchen

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

LISSABON. Sista träningen inför matchen mot Portugal.

Då saknades Emil Forsberg på Estádio José Alvalade.

Hans medverkan i morgon är därmed osäker.

– Det känns ganska tveksamt, säger Janne Andersson.

Efter förlusten i Zagreb tränade landslaget på Estádio José Alvalade i Lissabon inför matchen mot Portugal i morgon kväll i Nations League. 

När spelarna inledde träningen med lätt joggning och stretchning, samtidigt som målvakterna höll i gång själva, saknades mittfältsstjärnan Emil Forsberg.

– Emil var inte med på träningen. Han hade en känning in i matchen mot Kroatien och kände av det mer efter. Vi får se om han hinner bli färdig till i morgon, men det känns ganska tveksamt, men förmodligen är han inte med, säger Janne Andersson.

Duo tillbaka i träning

Glädjande dock för förbundskapten Janne Andersson är att Robin Quaison var ute på träningsplanen och anfallaren var på strålande humör igen efter att ha missat landskampen mot Kroatien.

Robin Olsen som blev stämplad på handen mot Kroatien i söndags var även han ute och tränade med resten av målvakterna, bland andra nyinkallade Isak Pettersson som anslutit till samlingen.

Sveriges möte med Portugal har avspark 20:45 i morgon.