Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Blickar framåt: ”Vi kan få revansch...”

Lindelöf på presskonferensen efter matchen.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Sverige föll med 2-1 mot Grekland.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

ATEN. Sverige förlorade mot Grekland, men tror fortfarande på laget i VM-kvalgruppen. 

– Jag längtar till oktober när de (Grekland) kommer till Stockholm och vi kan få revansch, säger Victor Lindelöf.

Efter Sveriges förlust mot Grekland är läget något mer pressat i VM-kvalgruppen. Man ligger tvåa, fyra poäng bakom Spanien men med två matcher färre spelade. 

– Vi har tappat tre poäng och de har tappat fem. Vi får ta nästa match när vi spelar nästa gång. Vi har spelat halvvägs genom gruppen och gjort det bra, säger Janne Andersson när han får en fråga om hur han ser på läget i gruppen. 

Emil Forsberg menar att man fortfarande har bra chanser att ta sig till mästerskapet.

– Läget är som det är. Vi har fortfarande gjort det bra, första förlusten nu. Vi ville vinna i dag för att skapa oss ett fantastiskt läge, men det gjorde vi inte. Vi vill ha revansch i nästa samling och jag är helt hundra på att vi kommer vara redo för det, säger han. 

Victor Lindelöf om Sveriges revansch 

Någonting som Victor Lindelöf också är inne på. 

– Vi vill vinna alla matcher och i dag var det en viktig match för oss att vinna, men vi lyckas inte och det är surt. Men sådan är fotbollen och jag längtar till oktober när de (Grekland) kommer till Stockholm och vi kan få revansch. 

– Det är bra för oss att få två hemmamatcher nästa samling inför våra fans, det är positivt att få den möjligheten. Vi möter Grekland hemma då, den ser jag fram emot. 

Nästa landslagssamling äger rum i oktober, då möter Sverige Kosovo och Grekland på hemmaplan.