Stina Blackstenius. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅNStina Blackstenius. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Stina Blackstenius.  Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅNFoto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
 Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: LINE SKAUGRUD LANDEVIK / BILDBYRÅNFoto: LINE SKAUGRUD LANDEVIK / BILDBYRÅN
 Foto: LINE SKAUGRUD LANDEVIK / BILDBYRÅN

Uppgift: Blackstenius vill lämna Frankrike

Publicerad

ARNHEM. Med EM-premiären bara drygt två dygn bort kommer uppgifter om att anfallsstjärnan Stina Blackstenius vill lämna sin franska klubb Montpellier. 

Det uppger Corren

Tidigare under lördagen kom beskedet att Magdalena Eriksson lämnar Linköpings FC och är klar för Chelsea.

Och med EM-premiären knappt två dygn bort kommer nästa bomb i landslaget. 

Det är Corren som avslöjar att anfallaren Stina Blackstenius är på väg att att lämna sin franska klubb Montpellier. 

Enligt uppgifter till Corren trivs inte anfallsstjärnan Stina Blackstenius i Montpellier och vill flytta tillbaka till Linköpings FC. 

Vägrar släppa Blackstenius

Enligt tidningen har diskussioner har förts under den senaste tiden, men den franska klubben säger än så länge nej och vill inte släppa sin anfallare som har två år kvar på kontraktet.

Corren uppger att Blackstenius agent jobbar intensivt med Montpellier för att hitta en lösning. 

Löser det sig kan Blackstenius vara tillbaka i Linköping redan efter EM och därmed bli en rejäl förstärkning i klubbens både i klubbens allsvenska guldjakt och spel i Champions League.

Stina Blackstenius agent förnekar uppgifterna.

– Stina kommer att spela i Montpellier till hösten, säger agenten Carl-Johan Fransén till Corren.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag