Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: MARCUS ERICSSON/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: MARCUS ERICSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MARCUS ERICSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Avslöjar bilderna Bergs nya klubb?

Publicerad

Marcus Berg är mycket nära att lämna Panathinaikos. Enligt den grekiska sajten SDNA är svensken överens med Al Ain om ett tvåårskontrakt.

Den svenska landslagsanfallaren Marcus Berg är väldigt nära att lämna Panathinaikos. Under måndagskvällen rapporterar den grekiska sajten SDNA att Berg är muntligen överens om ett kontrakt med Al Ain, i Förenade Arabemiraten. Affären uppges vara mycket nära att gå igenom.

Enligt SDNA:s uppgifter får Berg ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år - och svensken uppges få en rejäl löneförhöjning. Uppgifterna gör gällande att Berg får tre miljoner euro, netto, per säsong i Al Ain - det är tre gånger mer jämfört med vad Berg tjänar i Panathinaikos i dag. 

På måndagskvällen publicerades en film på Twitter som visar hur Berg går runt i staden Al Ain. Den grekiska sajten SDNA hävdar att filmen visar Bergs bostadsjakt inför sitt nya äventyr i klubben.

Vann skytteligan

Marcus Berg har en mycket stark säsong bakom sig i grekiska Panathinaikos. Svensken vann skytteligan med sina 22 fullträffar. Men i samband med landslagssamlingen mot Frankrike i VM-kvalet - öppnade svensken för en flytt då han inte var nöjd med tillvaron i Grekland.

– Det klart att det påverkar.  Jag vet om att det finns ett intresse, men den biten får vi ta efter landslaget, sa Marcus Berg till SportExpressen då.

SportExpressen har sökt Marcus Berg och hans representanter utan framgång.

https://twitter.com/radaralain/status/876836875851505664

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag