Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lämnar Frankrike – är klar för Championship

Saman Ghoddos.Foto: AUDE ALCOVER / BILDBYRÅN
Ghoddos senaste klubb i Sverige var Östersunds FKFoto: MATS ANDERSSON / TT NYHETSBYRÅN
Pontus Jansson, Brentfords lagkapten.Foto: SIMON WHITEHEAD/SHUTTERSTOCK / SIMON WHITEHEAD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Saman Ghoddos är klar för Brentford. 

Enligt SportExpressens uppgifter är Amiens SC och den engelska klubben nu överens om vilkoren för en övergång, vilket väntas bekräftas officiellt senast i helgen. 

Det var för en dryg månad sedan som SportExpressens avslöjade att Saman Ghoddos var nära att skriva på för Brentford i engelska The Championship.  

Nu en månad senare är övergången helt klart. Parterna är överens om detaljerna för en övergång och händer inget oförutsett i dagarna presenteras spelaren officiellt som Brentfords senaste värvning inom kort. Troligtvis redan i helgen.  

Exakt hur detaljerna för övergången ser ut blir officiellt i samband med att han presenteras av Brentford, men både ett lån med en köpoption och en permanent övergång har diskuterats. 

Ghoddos köptes av Amiens SC för drygt ett år sedan men efter att klubben ramlat ur Ligue 1 har spelaren varit på väg bort under en längre tid. 

Nu blir Ghoddos alltså lagkamrat med Pontus Jansson, som är lagkapten för Brentford, som inledde säsongen med en förlust i ligaspelet då de förlorade borta mot Birmingham med 1-0. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.